Prelucrare date cu caracter personal


SC TRUCK DEPO SRL doreste sa asigure siguranta datelor tale cu caracter personal atunci cand vizitezi Magazinul Online si achizitionezi produsele pe care le comercializam in Magazinul Online.

SC TRUCK DEPO SRL este inregistrata la Reg Com sub nr J26/569/2014,CUI RO33281204,(operator” sau „noi”) este operatorul datelor tale cu caracter personal („date” sau „datele personale”) pe care le colectam si prelucram atunci cand vizitezi site-ul si/sau achizitionezi produse de la noi.

Ne poti contacta oricand la adresa office@truckdepo.ro sau la telefon 0771782244

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

Foarte important pentru tine:

Consimtamantul tau inseamna orice manifestare a ta de vointa libera, specifica, informata si lipsita de ambiguitate, prin care accepti, printr-o declaratie sau actiune fara dubiu, ca datele care te privesc sa fie prelucrate in scopul pentru care iti cerem consimtamantul. In Magazinul Online, actiunea fara dubiu pe care o cerem este bifarea de catre tine personal, a fiecarei casute corespunzatoare solicitarii consimtamantului, dupa ce ai citit foarte bine termenii prezentei Politici si ai luat decizia libera (fara nicio presiune), specifica (pentru scopul indicat si cu privire la datele indicate), informata (intelegand continutul Politicii cu privire la informatiile pe care ti le dam cu privire la datele prelucrate) si lipsita de ambiguitate (actiunea ta de a bifa casuta de consimtamant nu poate avea alta semnificatie) de a ne da consimtamantul. Daca nu esti convins ca manifestarea ta de vointa indeplineste toate aceste cerinte, nu ne acorda consimtamantul la momentul respectiv, deci nu bifa casuta respectiva. Odata ce bifezi casuta prin care iti solicitam consimtamantul, vom pastra dovada acestei bife si vom lua in considerare aceasta actiune ca si consimtamant indeplinind caracteristicile de aici.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele dvs. cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți.
In cazul in care doresti sa iti creezi cont pe Magazinul Online, iti putem crea un cont de utilizator doar daca ne oferi obligatoriu urmatoarele date personale: nume si prenume complete, e-mail si numar de telefon mobil, si iti setezi o parola pentru securizarea accesului in contul tau. Toate datele personale mentionate sunt necesare pentru crearea contului tau de utilizator. Cu adresa de e-mail si parola te vei autentifica in contul tau.
Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs.
Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații in cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale minorilor care nu au împlinit varsta de 18 ani.

Scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

a) Crearea și administrarea contului în cadrul magazinului online
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
c) Solutionarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achiziționate;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între SC TRUCK DEPO și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă.
Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre
putem colecta și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de Cumpărăror.Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfășura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.in cazul in care tu consideri, insa, ca exista motive legate de situatia ta particulara, de a te opune prelucrarii datelor pentru realizarea interesului nostru legitim, inclusiv utilizarii profilarii in ceea ce te priveste, iti poti exercita oricand acest drept, conform mentiunilor existente in cadrul capitolului ,,Drepturi’’.
Pentru marketing
In cazul in care ne-ai dat acordul/acordurile (si exclusiv atat timp cat nu iti vei retrage acest acord/aceste acorduri conform prezentei Politici), iti vom trimite/afisa comunicari comerciale despre produsele TRUCK DEPO , orientate cat mai bine spre necesitatile si preferintele tale (“Oferte personalizate”). Iti vom trimite/afisa aceste comunicari prin canalele de comunicare preferate de tine, respectiv: e-mail (denumite "Newslettere”) si/sau prin alerte pe sms (denumite „Alerte”).
Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs. și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale asupra dvs. și nu vă afectează similar într-o măsură semnificativă.Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, , să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs cererii dvs.
entru apărarea intereselor noastre legitime
Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:
– Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor față de atacuri cibernetice:
– Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
– Măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.
Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile dvs. fundamentale.
De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislatia aplicabila in aceasta materie.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele dvs. cu caracter personal doar atat timp cât timp aveți un cont în magazinul online Truck Depo.Daca iti dezactivezi contul de pe Magazinul Online, datele tale asociate contului de utilizator vor fi sterse sau anonimizate astfel incat sa nu poti fi identificat.
Pentru scopurile pentru care ti-ai exprimat consimtamantul pentru colectarea si utilizarea datelor, vom prelucra datele tale cu privire la respectivul scop pana cand iti retragi consimtamantul privind prelucrarea in scopul respectiv. Totusi, vom retine datele strict necesare in cazul in care suntem obligati sa pastram aceste date pentru apararea drepturilor noastre in justitie, sau raportarea catre autoritatile competente.
In cazul documentelor continand datele tale cu caracter personal, emise in vederea/executarea obligatiilor aferente unei achizitii de produse de pe truckdepo.ro, le vom pastra atat timp cat sunt necesare potrivit scopului si conform prevederilor legale.
Pentru a te asigura ca ne pasa de datele tale si drepturile tale cu privire la acestea, iti asiguram exercitarea dreptului de stergere a datelor tale personale, conform procedurii de stergere a datelor de la capitolul ”Drepturi”.

Masuri de securitate

Asiguram masurile tehnice si organizatorice necesare pentru colectarea, prelucrarea si pastrarea datelor in siguranta, inclusiv impotriva accesului neautorizat si al utilizarii neautorizate a datelor. Aceste masuri includ:
Mijloace specifice de securitate IT: ex. filtre firewall care protejeaza retelele si infrastructura IT Truck Depo
Accesul la datele tale este strict limitat persoanelor din TD care au nevoie sa aiba acces la acestea pentru aducerea la indeplinire a scopurilor mentionate in prezenta Politica, potrivit competentelor/sarcinilor lor de serviciu;
Masuri administrative si organizatorice adecvate pentru a asigura pastrarea confidentialitatii de catre persoanele care au acces la datele tale, prin instruire si asumare individuala de raspunderi si responsabilitati, inclusiv prin semnarea de contracte/clauze specifice de pastrare a confidentialitatii datelor, atat de salariatii TD, cat si de partenerii/furnizorii TD;
Securitatea spatiilor in care sunt pastrate serverele care asigura stocarea datelor tale, prin masuri fizice de securitate specifice;
Securitatea documentatiei electronice si fizice aferente executarii contractelor de furnizare produse si/sau servicii achizitionate prin Magazinul Online;
Revizuirea periodica a proceselor si procedurilor de colectare, prelucrare si pastrare a datelor.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:
– furnizorilor de servicii de curierat;
– furnizorilor de servicii de plată/bancare;
– furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
– furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
– furnizorilor de servicii IT;
-furnizorilor de servicii de contabilitate
– altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piață a bunurilor si serviciilor noastre.
În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice.
Ne asigurăm că accesul la datele dvs. de către terții persoane juridice de drept privat se realizeaza în conformitate cu prevederile legale privind protecția datelor si confidențialitatea informațiilor, în baza unor contracte încheiate cu aceștia.

În ce țări transferăm datele dvs. cu caracter personal

În prezent, stocăm și prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul României.

Ce drepturi aveti

• Dreptul de a primi informații cu privire la prelucrarea datelor și o copie a datelor procesate (dreptul de acces, articolul 15 GDPR),
• Dreptul de a solicita rectificarea datelor inexacte sau completarea datelor incomplete (dreptul de acces, art. 16 GDPR),
• Dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal și, în cazul în care datele cu caracter personal au fost făcute publice, transmiterea informațiilor referitoare la solicitarea de ștergere către alți operatori (dreptul de ștergere, articolul 17 GDPR),
• Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării datelor (dreptul la restricționare a procesării, articolul 18 GDPR),
• Dreptul de a primi datele personale cu privire la persoana vizată într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și mecanolizibil și de a solicita transmiterea acestor date către un alt operator (dreptul la portabilitatea datelor, articolul 20 GDPR),
• Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu intenția de a înceta prelucrarea (dreptul la obiecție, articolul 21 GDPR),
• Dreptul de a retrage oricând un consimțământ dat în vederea opririi unei prelucrări a datelor care se bazează pe consimțământul dvs. Retragerea nu va afecta legalitatea prelucrării pe baza consimțământului acordat înainte de retragere (dreptul de retragere a consimțământului, articolul 7 GDPR).
• Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere dacă considerați că prelucrarea datelor este o încălcare a GDPR (dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, articolul 77 GDPR. În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:
Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;
E-mail:anspdcp@dataprotection.ro